Sinterklaasgedichten.net is beoordeeld met een 9.0 uit 10 Door 5668 bezoekers reviews-sinterklaasgedichten.net Lees de 271 reviews
Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!
 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Je aanvraag kon niet worden voltooid:
  Voor wie is het gedicht?
  Hobby van <voornaam>
  Het cadeau

  Wil je het cadeau vermelden in het gedicht?

  Je gegevens
  Maak Mijn Gedichten

  Sint Nicolaas rijmpjes

  Er is een verschil tussen gedichten en sinterklaasgedichten. Bij ‘normale’ gedichten hoeft normaal gesproken niet elke zin per se te rijmen, maar Sint Nicolaas rijmpjes heten niet voor niets rijmpjes. Een sinterklaasgedicht is pas echt ‘af’ als elke zin rijmt op een andere, waarbij wel verschillende rijmschema’s mogelijk zijn. Vind jij het ook zo lastig om Sint Nicolaas rijmpjes te bedenken? Dan ben je niet de enige, want elk jaar zitten weer duizenden Nederlanders met de handen in het haar.

  Sint Nicolaas rijmpjes moeten niet alleen rijmen, maar natuurlijk ook persoonlijk zijn. Een goed sinterklaasgedicht bevat daarnaast de nodige humor. Om je te helpen met het schrijven van een gedicht dat aan die criteria voldoet, geven we je op Sinterklaasgedichten.net een aantal handige tips. Maar dat is niet alles, want wie hieronder een aantal vragen beantwoordt kan binnen twee minuten vijf Sint Nicolaas rijmpjes downloaden!

  5 Sint Nicolaas rijmpjes!

  Veel moeite doen voor één sinterklaasgedicht? Dat kan, maar wie slim is pakt het anders aan! Het enige dat je hoeft te doen is het beantwoorden van een paar vragen over je gedicht. De generator verwerkt je antwoorden vervolgens in de gedichten, wat betekent dat je binnen enkele minuten de beschikking hebt over maar liefst vijf persoonlijke Sint Nicolaas rijmpjes. Makkelijker kan niet! Maak gebruik van die mogelijkheid en lees ook meer over Sinterklaas surprise gedichten, grappige sinterklaasgedichten en lieve sinterklaasgedichten.


  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt SinterklaasGedichten.net cookies.