Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Zapp SinterklaasfeestSinterklaas_Zappsinterklaasfeest

Eind november is het weer zo ver het Zapp Sinterklaasfeest! Op zaterdag 29 en zondag 30 november komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar de Jaarbeurs in Utrecht om daar zijn verjaardag te vieren! 

Dit weekend zal niet alleen Sinterklaas met al zijn pieten de Jaarbeurs verwelkomen, maar ook Diewertje Blok, Tim Douwsma en Monique Smit, het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en nog veel meer bekende gezichten van Zapp en Zappelin, zullen er zijn!

Groot spektakel

Het belooft net als voorgaande jaren één groot feest te worden met ouderwetse Sinterklaasliedjes en de bekende Zwarte Pieten van het Sinterklaasjournaal en natuurlijk niet te vergeten…. De échte Sinterklaas!
Voor kinderen is dit natuurlijk een groot spektakel. Het feit dat ze Sinterklaas en de pieten gaan zien is natuurlijk al super spannend. Maar door de show eromheen, de vrolijkheid, de liedjes en de totale sfeer zullen zorgen voor een middag om nooit te vergeten. En voor ouders is er toch ook niks leukers dan zien dat je kindjes aan het genieten zijn van de allerliefste kindervriend met zijn pieten!?

Om alles op de voet te volgen van wat er gebeurd omtrent Sinterklaas, kan je samen met je kindjes het Sinterklaasjournaal volgen. Dit begint binnenkort weer! En verder natuurlijk de Sinterklaasliedjes oefenen zodat die met volle borst meegezongen kunnen worden eind november in de jaarbeurs tijdens het Zapp Sinterklaasfeest!

Voor kaartjes kunt u hier terecht!

Sinterklaasgedichten.net

Via het sinterklaasnieuws op sinterklaasgedichten.net blijf je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond sinterklaas. Het is ook mogelijk op deze website om automatisch een sinterklaasgedicht te maken. Een welkome oplossing voor de minder-getalenteerde dichter. Wil je toch zelf dichten? Kijk bij onze tips!