Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Winston schrijft een SinterklaasprentenboekSinterklaas prentenboek

Al 11 jaar verschijnen elk jaar sinterklaaskinderboeken uit de pen van bekende Nederlanders. Dit jaar is het de beurt van presentator Winston Gerschtanowitz om een prentenboek over Sinterklaas te maken. De tekeningen bij Sinterklaas en de tijdmachine komen van de hand van de Amerikaan Bill Robinson. Het is de eerste keer dat Winston een boek schrijft, hij is bijzonder trots op het resultaat. ”Het is een spannend kinderverhaal geworden.”

Samenwerking met Unox
Begin november komt het boekje uit bij supermarkten c1000 en Jumbo, het boekje is in samenwerking met Unox gemaakt. Afgelopen maand werd aangekondigd dat ook cabaretier Paul van Vliet een Unox-sinterklaasboek heeft geschreven, met de titel Sinterklaas en de dubbelganger. Binnenkort volgt nog een derde, internationale, auteur.

Lang tijd werden de boekjes gesponsord door Douwe Egberts. Dit jaar neemt de Hollandse rookworstenfabrikant die taak op zich.

Sinterklaasgedichten.net

Op sinterklaasgedichten.net kun je de leukste artikelen lezen over sinterklaas. Wist je ook dat er sinterklaasgedichten generator is? Binnen een mum van tijd heb jij je perfecte gedicht zonder enige moeite te doen. Probeer het zelf! Velen gingen je voor. Vind je het leuk om zelf te dichten? Bekijk dan onze tips!