Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Voorpret voor pakjesavondSinterklaas pakjesavond

Voor kinderen breekt straks een spannende tijd aan. Zodra Sinterklaas op 15 november in ons kikkerlandje is gearriveerd denken kinderen nergens anders meer aan. De tijd van het ”schoentje” zetten, verlanglijstjes maken en Sinterklaasliedjes zingen is dan aangebroken en dat is voor kinderen natuurlijk een groot feest. Om kinderen op een andere manier bezig te laten zijn met Sinterklaas zijn er verschillende Sinterklaas spelletjes die ze kunnen spelen op een vrije middag. 

Op Minipret kan je de leukste Sinterklaas spelletjes spelen. Speel de spelletjes van Sinterklaas online. Help de Pieten, Sinterklaas en Amerigo in deze leuke Sinterklaas spellen.

De drie populairste spellen zijn:

De rollende pepernoot
In dit spelletje wordt zwarte piet achterna gezeten door een super grote pepernoot. Zorg dat hij niet door deze pepernoot geraakt wordt. Verzamel alle cadeau’s die je onderweg tegenkomt. Kan jij alle levels uitspelen?

Pepernoten bezorgen
Breng de pepernoten naar het pietenhuis. Zorg dat je veilig rijdt anders verlies je pepernoten. Kan jij het einde bereiken? Dit spelletje is gemaakt door het Sinterklaasjournaal.

Pietje verliefd
Speel in dit spelletje samen met Pietje Verliefd. Zorg dat je de hartjes helften in elkaar zet. Dit doe je door op de stukjes te klikken.

Deze drie spelletjes en nog super veel andere spelletjes kan je terug vinden op de site van Minipret, klik hier voor de link. Veel speelplezier, vergeet niet op tijd een pauze te houden met heerlijke kruidnootjes en een warme chocomel.

Sinterklaasgedichten.net

Naast spelletjes heeft sinterklaasgedichten.net ook de mogelijkheid om speciaal voor jou een sinterklaasgedicht te genereren. Simpeler kan niet! Zelf dichten is kan natuurlijk ook. Bekijk wel onze tips om een zo leuk mogelijk sinterklaasgedicht te maken.