Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Top 3 Sinterklaascadeaus voor vrouwenTop 3 Cadeaus Vrouwen

Pakjesavond komt weer beetje bij beetje dichterbij! De zoektocht naar het perfecte Sinterklaascadeau kan dus weer beginnen. Maar met zoveel leuks op de markt is het soms moeilijk kiezen. Zeker voor vrouwen kan het lastig zijn, want laten we eerlijk wezen; ze kunnen behoorlijk kieskeurig zijn! Wij van sinterklaasgedichten.net helpen je natuurlijk graag een handje met het uitkiezen van een geweldig cadeau. Met deze tips scoor je gegarandeerd!

25 – Adele

Na vier jaar afwezigheid is ze terug, en hoe! Adele blies iedereen omver met haar nieuwste single Hello, wat slechts een voorproefje van de rest van het album zou moeten zijn. Net als de twee voorgaande platen is ook deze weer vernoemd naar haar leeftijd. De elf nieuwe liedjes zijn de muzikale vertaling van de groei die ze de afgelopen jaren doormaakte. Adele weet ieders harten te raken, dus zeker ook die van de vrouwen. Een ideaal Sinterklaascadeau dus!

Philips Moisture Protect Föhn

Föhnen met een simpele haardroger kan anno 2015 echt niet meer. Niet alleen omdat er zoveel nieuwe technologieën op de markt zijn, maar ook om de kwaliteit van het haar in bescherming te nemen. De hitte kan de lange manen van een vrouw namelijk behoorlijk om zeep helpen. Onze favoriet van dit moment is de Philips Moisture Protect HP8280/00; deze beschermt de vochtbalans van het haar door middel van een innovatieve sensor met infraroodtechnologie. Oh ja, en dat deze föhn er hartstikke chique uitziet helpt natuurlijk ook mee.

Tasting Collections

Ideaal voor vrouwen die altijd hetzelfde drinken en daardoor nooit uit hum comfort zone komen: de luxe proeverijpakketten van Tasting Collection. Met een ruime keuze uit alcohol, thee en specerijen worden diverse reageerbuizen met proevertjes gepresenteerd in een chique en strakke giftbox. Van Gin tot thee en van oliën tot kruiden; er is voor iedereen wel een originele giftbox te vinden. Je hebt keuze uit verschillende formaten en je kunt zelf de mate van exclusiviteit bepalen. Een onwijs leuk cadeau dus, zeker voor eenkennige vrouwen!

Sinterklaasgedichten.net

Feitje: sinterklaasgedichten.net heeft naast de leukste cadeau-tips ook een speciale gedichtengenerator waarmee je heel eenvoudig een origineel sinterklaasgedicht kunt laten maken. Wil je zelf schrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk bij onze tips om je te helpen om zelf een sinterklaasgedicht te maken.