Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Top 3 cadeaus voor jongensTop 3 Cadeaus Jongens

De jongens van tegenwoordig zijn cool, daar is geen twijfel over mogelijk. Het is tijdens de Sinterklaasperiode dan ook echt not done om met een suf cadeau aan te komen voor deze jongeheren. Bij deze stoere heren horen natuurlijk de gaafste gadgets, dat snap je zelf ook wel. Sinterklaasgedichten.net selecteert daarom drie coole cadeaus waar je gegarandeerd mee scoort op pakjesavond.

VTech Kidizoom Action Cam

Het flitsende leven van de kleine gasten van tegenwoordig moet natuurlijk wel vastgelegd worden op beeld en video. Waarom daar een telefoon voor gebruiken wanneer dit ook met de geavanceerde VTech Kidizoom Action Cam kan? Deze kan namelijk veel meer dan de standaard camera; je kunt er namelijk talloze gave effecten en bewerkingen mee doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stop motion-functie waar je gebruik van kunt maken? Daarnaast kun je er – hoe vet is dat – filmpjes onder water mee maken! Of bevestig de camera op je fiets of zelfs je skateboard om de gaafste actiefilmpjes te maken. Met de bijgeleverde accessoires zijn de mogelijkheden eindeloos. Het geheugen is overigens uit te breiden met een microSD geheugenkaart en de camera bevat een ingebouwde oplaadbare accu. Onwijs cool, toch?

Star Wars Battlefront

Binnenkort is hij er dan eindelijk voor de PS4, PC en Xbox One: de onwijs vette game Star Wars Battlefront! Een pareltje die zeker niet aan de collectie van een hippe en stoere gast mag ontbreken. Kruip in de huid van je favoriete Star Wars karakters om het dreigende kwaad te bestrijden. De strijd op Hoth barst los tussen X-wings en TIE Fighters, waar het Keizerrijk beschoten wordt door de stormtroopers van rebellen en speedsters door het beboste Endor zoeven alsof hun leven ervan afhangt. Je voelt ‘m al aankomen: deze action game is een ware must voor iedere coole dude, waarbij het uiterste van hun gaming skills wordt gevraagd. May the force be with you is nooit eerder zo’n waarheid geweest.

NERF N-Strike Modulus ECS-10 – Blaster

Toen wij de NERF N-Strike Modulus ECS – 10 Blaster voor het eerst zagen, waren we direct verkocht! Het veelzijdige geweer is geen standaard schietmachine, verre van zelfs. Aanpasbaar in dertig combinaties is dit technisch hoogstandje van NERF de meest multifunctionele gun tot nu toe. Het arsenaal aan opties bestaat onder andere uit een doelzoekvizier, een loop met dubbele rail en een afneembare handgreep. De darts kunnen bovendien een afstand van zeker 27 meter overbruggen! Eén ding is zeker:  niemand kan de eigenaar van de NERF N-Strike Modulus ECS-10 Blaster de baas!

Sinterklaasgedichten.net

Feitje: sinterklaasgedichten.net heeft naast de leukste cadeau-tips ook een speciale gedichtengenerator waarmee je heel eenvoudig een origineel sinterklaasgedicht kunt laten maken. Wil je zelf schrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk bij onze tips om je te helpen om zelf een sinterklaasgedicht te maken.