Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Surprise makenSinterklaas surprises

Binnenkort een surprise maken op de planning staan, maar nog geen idee hoe je dit aan gaat pakken? Dan gaat het lezen van deze blog je misschien wel helpen. Laat je creatieve brein maar eens goed z’n werk doen!

Een surprise is een zelf gemaakte creatie dat ergens op moet lijken. Het kan een voorwerp zijn, een ding, een onderwerp, nou kortom eigenlijk mag en kan alles.
Laat je creativiteit zijn gang gaan, denk niet al te moeilijk en ga aan de slag. Gebruik alle materialen die je graag wilt gebruiken. Vaak maak je een surprise dat bij diegene voor wie je het maakt past.

Materialen & gereedschappen

Het allerleukste is dus als de surprise bij diegene past. Denk aan zijn hobby’s, kenmerkende eigenschappen, sport, verslaving of iets anders waar je aan denkt als je aan diegene denkt. Zet al je ideeën op papier. Misschien helpt het om een mindmap te maken zodat je daar alle woorden op kunt schrijven waar je bij diegene aan denkt. Hier begint het surprise idee.
Zodra je het idee hebt verzonnen wat je wilt gaan maken, ga je bedenken van welke materialen je dat kunt maken. Denk aan wc rolletjes, karton, purschuim, papier, kranten, aluminium folie, gewone plakband, duct tape, schilders tape, verf, watten, papierlijm, dubbelzijdig tape ect.
Gereedschappen die je nodig zult hebben kunnen zijn: schaar, mes, lineaal, kniptang of een lijmpistool

Ideeën

En heb je al een idee? Anders heb je hier wat ideeën. Houdt hij of zij van slapen? Maak dan een grappig kussen. Is zijn of haar lievelingseten frietjes maak dan zelf een grote puntzak friet. Heeft hij of zij een huisdier, probeer die dan na te maken. Misschien is hij of zij wel verslaafd aan de telefoon of laptop.

Uiteindelijk gaat het om de leuke dag of avond. Moet je toevallig bij de surprise ook een gedicht maken en heb je daar inspiratie voor nodig? Kijk dan eens op deze site!

Succes!

Sinterklaasgedichten.net

Via het sinterklaasnieuws op sinterklaasgedichten.net blijf je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond sinterklaas. Het is ook mogelijk op deze website om automatisch een sinterklaasgedicht te maken. Een welkome oplossing voor de minder-getalenteerde dichter. Wil je toch zelf dichten? Kijk bij onze tips!