Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Sinterklaas ontdekt webshop en koopt vooral ’s avondsSinterklaas Web

De laatste paar dagen voordat het pakjesavond is zijn ingegaan. Sinterklaas is druk bezig met het online bestellen van pakjes. De grootste piek in het aantal bestellingen wordt begin deze week verwacht. Webshops werken deze dagen op volle toeren. Sint en Piet die in totaal 530 miljoen euro uitgeven aan het kinderfeest, klikken zich een slag in de rondte om alle presentjes op tijd binnen te hebben. Feestelijk verpakt natuurlijk!

Stormloop na achten

Vorig jaar werd ongeveer een kwart van alle cadeautjes online besteld. Dat percentage is nu waarschijnlijk hoger. Het is zo makkelijk om online de aankopen te voldoen, je kunt het doen als je kinderen al naar bed zijn. Je bent niet afhankelijk van het aanbod in de winkels, je hoeft niet zelf te sjouwen en kinderen kunnen eventueel zelf hun cadeaus uitkiezen en een digi-verlanglijstje maken.

Bij de meeste webshops loopt het storm na achten. Bol.com denkt dat het vandaag en morgen ontzetten hectisch zal zijn. Op de drukste dagen vorig jaar werden 200.000 cadeaubestellingen per dag verwerkt.

Een Sint sprint

De goedheiligman is meestal wel op tijd, toch kan hij ook voor later in de week nog een sprintje trekken. Er wordt wel geadviseerd om de cadeautjes op tijd te bestellen. Het is immers een groot risico als je de cadeautjes op donderdagavond dit jaar besteld, of ze wel op tijd in huis zullen zijn.

Te laat bezorgd

Vorig jaar werd een op de tien pakjes in december te laat bezorgd. Dat waren er een half miljoen. Voor last minute Sinterklaas inkopen wordt de tip gegeven om toch naar een ‘echte’ winkel te gaan, zodat je zeker weet dat je het op tijd in huis hebt. Gemiddeld geven de hulpsinten 75 euro aan cadeaus uit. Meer dan de helft zegt minder uit te geven dan vorig jaar.

Sinterklaasgedichten.net

Op sinterklaasgedichten.net kun je de leukste artikelen lezen over sinterklaas. Wist je ook dat er sinterklaasgedichten generator is? Binnen een mum van tijd heb jij je perfecte gedicht zonder enige moeite te doen. Probeer het zelf! Velen gingen je voor. Vind je het leuk om zelf te dichten? Bekijk dan onze tips!