Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Sinterklaas komt dit jaar aan in Meppel!Sinterklaas Meppel

14 November 2015 is het zover! Dan komt de stoomboot van Sinterklaas met alle zwarte pieten weer aan in Nederland om alle kinderen te verwennen met cadeautjes en pepernoten.

De boot van Sinterklaas komt dit jaar aan in Meppel in de provincie Drenthe. Het is voor het eerst dat de stoomboot aankomt in Drenthe. De intocht zal live te zien zijn op televisie en natuurlijk komen er ook op de plek van bestemming veel kinderen bijeen om de goedheiligman een warm welkom te geven.

De intocht van Sinterklaas is traditioneel het startsein voor een periode vol pepernoten, cadeautjes en sinterklaasgedichten.
De presentatrice van het Sinterklaasjournaal, Dieuwertje Blok, zal ook dit jaar live verslag doen van de intocht en alle kinderen op de hoogte houden van het sinterklaas nieuws tijdens het speciale sinterklaasjournaal.

Sinterklaasgedichten.net

Op sinterklaasgedichten.net kun je naast alle informatie over de intochten van sinterklaas óók de beste sinterklaasgedichten laten maken. Super handig! Of misschien zoek je wel wat tips om zelf een sinterklaasgedicht te maken?