Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Sinterklaas feestje voor volwassenenPepernoten voor Sinterklaas

De decembermaand is gezellig, heel gezellig. Tenminste als je er zelf een feestje van maakt. Sinterklaas hoeft niet per se alleen het feestje te zijn voor kinderen, ook voor volwassenen is het een feestje.
Sinterklaas is persoonlijk, je maakt een surprise of gedicht voor iemand die je goed kent.

Een feestje

Je kunt de Sinterklaasavond natuurlijk naar eigen wens doorbrengen, maar eigenlijk horen daar cadeautjes en gedichten wel bij! Hoe groot de groep ook is met wie jij Sinterklaas viert, maak er een feestje van! Eerst lekker dineren in meerdere gangen, mooi gedekte tafels, grote schalen met strooigoed en goede muziek op de achtergrond!

Gedichten

Gedichten zijn vaak wel een pre bij het Sinterklaasfeest onder volwassenen. Dan is het natuurlijk wel het leukste als je erg je best doet op het gedicht, zet er iets persoonlijks in van diegene. Wij willen je een handje helpen, vraag hier vijf gedichten aan en wie weet kan je er nog iets persoonlijks aan toevoegen.

Dobbelspel

Dit is ontzettend leuk om met vrienden, collega’s of familie te doen. Het gaat om het spel en niet zo zeer om de cadeaus, voor uitleg van het spel verwijzen we je graag naar een eerder geschreven blog, je vindt hem hier!

Het belangrijkste, wees weer even kind en geloof in de magie van Sinterklaas. Zing mee met de knullige liedjes, gooi met pepernoten en geniet van het excuus dat je lekker veel mag snoepen. Koop mooie cadeaus voor andere, schrijf je beste gedicht en je zult zien Sinterklaas wordt een heel mooi feestje dit jaar!

Sinterklaasgedichten.net

Sinterklaasgedichten.net weet dat bij elk sinterklaascadeau op pakjesavond een leuk gedicht hoort. Laat je gedicht makkelijk en eenvoudig maken door onze sinterklaasgedichten generator! Zelf dichten kan natuurlijk ook. Check wel even onze tips voor de leukste gedichten!