Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

De Sinterklaas Express rijdt weer!In het weekend van 22 en 23 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn S.T.A.R. Op beide dagen zal Sinterklaas twee ritten met de trein maken. 

Al vele  jaren is het een traditie dat Sinterklaas eind november bij Museumspoorlijn S.T.A.R langs komt. Ondanks de drukke agenda van de Goedheiligman heeft hij toch weer een gaatje weten te vinden om een rit met de trein te maken. Natuurlijk willen Sinterklaas en zijn Pieten dit niet alleen doen, ze zouden het namelijk erg leuk vinden als er heel veel kinderen in de trein meegaan!

Op zaterdag 22 en zondag 23 november rijdt de Sint op beiden dagen twee keer met de trein mee, om 13.00 uur en 15.45 uur. Helaas  zijn de aantal plaatsen beperkt en wordt reserveren wel aanbevolen. Reserveren voor deze unieke trein kan via de website www.stadskanaalrail.nl en ook telefonisch: (0599) 65 18 90. Je kunt dit telefoon nummer op werkdagen bereiken tijdens de kantooruren.

Voor kinderen is dit natuurlijk een groot spektakel en enorm spannend, dus lijkt het je leuk om dit met je kinderen te ondernemen reserveer dan snel je plaats!