Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

De leukste Sintdecoratie voor jouw huisTop 3 Cadeaus Vrouwen

Dat de Sinterklaastijd is aangebroken, was sinds afgelopen september in de supermarkten al duidelijk. Wanneer het ook langzamerhand zichtbaar is op straat, kan jouw huis natuurlijk niet achterblijven! Zo kom je in ieder geval goed in de perfecte stemming voor de leukste periode van het jaar. Sinterklaasgedichten.net heeft een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Sinterklaas raamdecoratie

Wie loopt daar nu zo over de daken? Dat kan natuurlijk niet anders dan dat het Sinterklaas en de Pieten zijn. Wanneer je de Sintdecoratie graag strak en stijlvol houdt, is de Sinterklaas raamdecoratie een perfecte keuze! Daarnaast is het, wanneer je goed bent in tekenen en een pietje precies bent, geen lastige opgave om dit na te maken. Een echte eyecatcher, zowel langs de binnen- als de buitenkant!

Sint theelichthouders

Zie je maan schijnt door de bomen. Of beter gezegd in dit geval: zie het kaarslicht door het glaasje. Met een mooi silhouet van Sinterklaas en Amerigo, uiteraard. Toepasselijkere sfeerverlichting bestaat natuurlijk niet! Met een lege glazen pot, witte glasverf, een silhouet op zwart karton en een theelichtje ben je compleet en hoef je het geheel alleen nog maar even in elkaar te zetten. Perfect voor op de salontafel, omringd door heerlijk Sintsnoepgoed!

Deurdecoratie Sinterklaas

Hoe kun je Sinterklaas nu beter verwelkomen dan een overheerlijke traktatie voor zijn paard aan de voordeur te hangen? Precies, wij kunnen ook niets leukers bedenken! Je kunt natuurlijk een echte bos wortelen ophangen, maar ze zijn ook gemakkelijk na te maken met wat stof en een plantje uit het tuincentrum. Touwtje eraan om op te hangen, strik eromheen en klaar ben je. Je bent er in ieder geval van gegarandeerd dat je heel wat kijkers op straat trekt.

Sinterklaasgedichten.net

Op sinterklaasgedichten.net kun je de leukste artikelen lezen over sinterklaas. Wist je ook dat er een sinterklaasgedichten generator is? Binnen een mum van tijd heb jij je perfecte gedicht zonder enige moeite te doen. Probeer het zelf! Velen gingen je voor. Vind je het leuk om zelf te dichten? Bekijk dan onze tips!