Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Drie populaire figuren als SinterklaassurprisesSinterklaas drie populaire surprises

De tijd van Sinterklaasliedjes en schoenen zetten is weer in zicht! Tussen al deze pepernotenpret door moeten er ook dit jaar weer lootjes getrokken worden. Altijd spannend, want wie heeft jou dit jaar en misschien nog wel belangrijker; voor wie mag jij dit jaar een surprise maken? Je wilt natuurlijk niet gaan voor een voor de hand liggende pakjesboot of de Sinterklaaspop die iedereen maakt. Wanneer je een supermooie surprise wilt maken die bij iedereen in de smaak valt, kies je voor figuren die momenteel razend populair zijn. Sinterklaasgedichten.net heeft er drie voor je op een rijtje gezet!

Angry Birds

De afgelopen jaren kon je er gewoon niet omheen; de grappige vogeltjes en varkentjes van het razend populaire spel Angry Birds. De kans is heel groot dat degene waar je de surprise voor moet maken dit spel al eens heeft gespeeld of hier zelfs helemaal verslaafd aan is. Het fijne aan de Angry Birds is daarnaast dat ze helemaal niet zo moeilijk te maken zijn. Wanneer je de basisvorm in het gewenste formaat hebt gemaakt (bij voorkeur met papier-maché), hoef je alleen nog maar dit te bekleden met crêpepapier in de gewenste kleur en de ogen en snavel of oren – want een Angry Birds varken  maken kan natuurlijk ook – online opzoeken en uitprinten. Op het plaatje zie je een voorbeeld van een Red die heel goed gelukt is, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om Chuck, Matilda of Bomb na te maken.

Sinterklaas surprise

 Minions

Ze blijven leuk, die Minions. Wie houdt daar nou niet van? Een Minion surprise valt bij zowel kinderen als volwassenen altijd in de smaak. Ook hier adviseren we weer gebruik te maken van de combinatie papier-maché en crêpepapier, al is het hier wanneer het om een klein cadeau gaat misschien leuk om een gat over te houden ter hoogte van het oog van de Minion. Zo hoeft degene die de surprise ontvangt niet de hele Monion kapot te maken om bij het sinterklaascadeau te komen! Voor je het weet heb je Stuart, Dave, Kevin, Bob of welke andere Minion dan ook namaken als surprise, waar je gegarandeerd punten mee scoort!

Sinterklaas surprise

Olaf Frozen 

Als er één figuurtje de laatste tijd onze harten heeft gestolen, dan is het wel Olaf uit Frozen. Hij heeft het allemaal: humor en een hoge aaibaarheidsfactor. Het is dan ook niet gek dat mensen massaal fan zijn van de vriendelijke sneeuwpop. Natuurlijk kun je ook hier weer aan de slag gaan met papier-maché en crêpepapier, maar we willen je ook graag een andere optie bieden. Zoals je op het plaatje kunt zien, is het ook heel leuk om een sneeuwpop te maken van plastic bekertjes. Wanneer je dit als basis pakt, kun je deze vervolgens in de details omvormen tot een echte Olaf. Wanneer je het vervelend zou vinden dat de ontvanger de surprise kapot moet maken om bij het cadeau te kunnen, kun je de verschillende bollen zo op elkaar bevestigen dat ze makkelijk uit elkaar te halen zijn, zonder dat gelijk de hele surprise kapot hoeft te gaan. Ruimte overlaten aan de onderkant is natuurlijk ook een optie. Kijk maar uit, voor je het weet maak je er gelijk ook eentje voor jezelf!

Sinterklaas surprise

Wil je nog meer surprise-inspiratie opdoen? Wij brengen je regelmatig op ideeën voor de leukste surprises!

Sinterklaasgedichten.net

Een surprise is geen surprise zonder een leuk sinterklaasgedicht. Sinterklaasgedichten.net maakt het je makkelijk met onze nieuwe sinterklaasgedichten generator! Zelf dichten is ook leuk, maar bekijk dan wel even onze tips mocht je inspiratie nodig hebben.