Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Originele sinterklaascadeaus voor mannenSinterklaas Cadeau Mannen

Mannen; ze denken simpele wezens te zijn, maar stiekem zijn ze zo nu en dan behoorlijk complex. Toch zeker wanneer het gaat om het krijgen van een cadeautje, de heren vinden lang niet altijd alles even leuk. Een goed cadeau voor mannen moet altijd aan een aantal eisen voldoen: het moet praktisch zijn of gewoon onwijs gaaf, liefst gewoon een combinatie van beide. Wij van Sinterklaasgedichten.net hebben een aantal originele cadeau-ideeën voor je op een rijtje gezet.

Drone

Alleen functioneel wanneer het zijn wens is om bij de buren te gluren, maar natuurlijk wel ontzettend gaaf: met een drone scoor je gegarandeerd punten. Het geavanceerde op afstand bestuurbare vliegtuig haalt het kind in iedere man naar boven. Ongegeneerd filmen wat er aan de andere kant van de schutting gebeurt en slalommend door de bomen scheuren, geen man die daar nee tegen zegt!

Smartwatch

Een horloge is een accessoire die juist voor mannen van groot belang is. Van klassiek tot modern, de heren kunnen door middel van deze polsversiering een waar fashion statement maken. Vroeger ging het alleen om de uitstraling en de kwaliteit van het klokje, daar is tegenwoordig nog een factor bijgekomen: de technische snufjes die in het horloge verwerkt zitten. Smartwatches zijn booming business vandaag de dag, waardoor ze in vele soorten en maten verkrijgbaar zijn en er dus voor ieder persoon en karakter wel eentje beschikbaar is. Dit cadeau gaat je zeker heel veel credits opleveren in het herenkamp!

Globe

Beeld je het eens in: zo’n chique, ouderwets bureau van vroeger. Daar stond nog geen 24 inch beeldscherm op, maar stal een statige globe de show. Zo’n wereldbol mocht niet ontbreken op een karakteristieke desk van vroeger. Juist omdat dit vroeger zo standaard was en nu niet meer, is deze accessoire met een sterke reputatie een geweldig cadeau voor iedere man die zichzelf een beetje serieus neemt. Daarnaast zijn ze door de hedendaagse technologie in allerlei soorten en maten te verkrijgen, dus oubollig kun je een globe zeker niet noemen. Een origineel cadeau met een sterke boodschap dus!

Sinterklaasgedichten.net

Feitje: sinterklaasgedichten.net heeft naast de leukste cadeau-tips ook een speciale gedichtengenerator waarmee je heel eenvoudig een origineel sinterklaasgedicht kunt laten maken. Wil je zelf schrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk bij onze tips om je te helpen om zelf een sinterklaasgedicht te maken.