Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Nieuwe Club van Sinterklaasfilm zaterdag in premièreClub van Sinterklaas film

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover; De Club Van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes gaat in première! Op 10 oktober wordt bij CineMec in Ede de rode loper uitgerold voor Sinterklaas minnend Nederland.

Het in première gaan van de nieuwste film van de Club van Sinterklaas is het officiële begin van het pepernoten– en banketstavenseizoen. Het is de vierde bioscoopfilm voor de Club van Sinterklaas, welke eerder op de buis verscheen als tv-serie. Voorgaande edities waren stuk voor stuk ware bioscoophits; meer dan 100.000 bezoekers aanschouwden de films op het grote doek. Ook dit jaar wordt verwacht dat de film goed zal scoren.

De Club Van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes gaat dit jaar over Kornee, die een hekel heeft aan het Sinterklaasfeest. Dit komt omdat hij vroeger, door een foutje, nooit een cadeautje heeft gekregen van de Sint en zijn Pieten. Om wraak te nemen heeft Kornee de Moepies gecreëerd; schattige, levende knuffelbeestjes die stiekem de schoentjes van alle kindjes stelen. Terwijl Kornee zijn snode plannetjes smeedt, hebben Sinterklaas en de Pieten het razend druk. De verwachting is dat er een recordaantal schoentjes gezet gaan worden dit jaar, dus de Pieten hebben zich goed voorbereid op deze leuke maar zware klus. Wanneer ze ontdekken dat er helemaal geen schoentjes staan, moeten Coole Piet, Testpiet, Hoge Piet, Muziekpiet, Danspiet en Keukenpiet alles op alles zetten om het Sinterklaasfeest te redden en Kornee tegen te houden.

Heb je al helemaal zin in de nieuwste sinterklaasfilm? Dan moet je nog heel eventjes wachten; vanaf 14 oktober zal De Club Van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes te zien zijn in de Nederlandse bioscopen schrijven.

Sinterklaasgedichten.net

 Naast het leukste nieuws over sinterklaasfilms, kan je op sinterklaasgedichten.net ook heel eenvoudig een sinterklaasgedicht genereren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? Het is zelfs ook mogelijk om tips te krijgen als je zelf een gedicht wilt schrijven.