Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Het SinterklaasjournaalSinterklaas Journaal

Zoals elk jaar komt ook dit jaar weer het Sinterklaasjournaal op de televisie en wel vanaf november. De uitzendingen vinden iedere avond plaats tot en met 4 december. De afleveringen beginnen om 18.00 uur. Zorg dat je met je kids dus klaar zit rond deze tijd en dat de televisie op de zender NPO 3 op Zapp staat.

Het Sinterklaasjournaal wordt gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Het Sinterklaasjournaal bestaat sinds 2001 en heeft elk jaar een ander thema. Wat het thema voor dit jaar is, is nog niet bekend. Op 14 november komt Sinterklaas in Nederland aan en trekt dan het hele land door om pakketjes af te leveren bij alle lieve kinderen en natuurlijk wordt hij vergezeld door de pieten!

Sinterklaasgedichten.net

Via het sinterklaasnieuws op sinterklaasgedichten.net blijf je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond sinterklaas. Het is ook mogelijk op deze website om automatisch een sinterklaasgedicht te maken. Een welkome oplossing voor de minder-getalenteerde dichter. Wil je toch zelf dichten? Kijk bij onze tips!