Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Het lijkt soms iedere week wel Sinterklaas….Nadat Sinterklaas in Nederland is geweest gaat hij dit jaar op wintersport. Omdat wij niet achter willen blijven hebben de mensen van Chickies & Binkies een aantal leuke cadeautips voor de wintersport!

 

Knipsel

 

Ken jij dat ook? De kasten puilen uit met speelgoed. Iedere dag probeer je het allemaal weer in de kasten te krijgen om de (slaap)kamers in het huis weer netjes te laten lijken.

De meeste kinderen groeien momenteel op in welvaart. Het hele jaar door sluipt er nieuw speelgoed het huis in, cadeautje hier, cadeautje daar. Het is soms niet te geloven…

Volgende week komt Sinterklaas weer in ons land. De goedheiligman staat synoniem voor cadeautjes. Als de eerste pepernoten weer in de winkel liggen, beginnen onze kids al met het knippen en plakken van hun verlanglijstje.

Het verlanglijstje bestaat veelal uit speelgoed dat de kinderen al lang ergens in de kast hebben liggen. Wat moet de (hulp) Sinterklaas dit jaar weer kopen voor deze kids? Het wordt er ieder jaar niet makkelijker op.

 

Tip!

Koop één cadeautje waar je zoon of dochter al maanden over loopt te zeuren en vul dit aan met één of meerdere nuttige cadeautjes! Neem hiervoor eens een kijkje in de webshop van Chickies & Binkies. Zij pakken de cadeautjes zelfs kosteloos voor je in!

 

Nuttige cadeautips:

 

  • De Big-Mac skisokken van Burton zijn voor ieder kind geweldig! Of je nou wel of niet van wintersport houdt, de Burton skisokken voor kinderen doen het altijd goed. Wintersporters kunnen ze natuurlijk aan in de ski- of snowboardschoen. Niet-wintersporters kunnen ze als warm huissokken lekker in huis dragen.

burger-2

  • Met de Barts Meisjesmuts Toun-Off White maak je ieder meisje blij. Deze stoere muts met de vorm van een poes kan de hele winter gedragen worden door je (klein)dochter. Hij is stoer, schattig en stijlvol tegelijk.

2626_toun_beanie_10_kopie_2

  • De stoere jongens kinderhelm van Anon doet het altijd goed in de zak van Sinterklaas. Jongens vinden helmen erg interessant. De helmen van Anon zijn voorzien van een leuke print, waardoor de kinderen hem niet meer af willen.

13286102602_1_detail-3

  • Neem eens een kijkje in onze collectie met sleetjes. Weerman Piet Paulusma voorspelt een witte winter dit jaar met een aantal keren sneeuw op komst. Sleetje rijden is in deze tijd uniek en wil je zeker niet missen met je kind.

bird_deluxe_blau_kopie

  • Een paar handschoenen of wantjes van Barts of Burton doen het altijd goed. Met de koude maanden op komst blijven de handjes van je kinderen lekker warm. De supergrappige wantjes van Burton in de vorm van een paar gekke beesten zijn erg populair onder de kinderen.

hippo

  • Bij de wintersporters doet een vette skibril van Anon of Smith het altijd erg goed. Wil je een nuttig cadeau op Sinterklaas dan is dit absoluut een aanrader.

 

10769102655_1_detail-2