Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Gouda vrolijkt stad opSinterklaas in Gouda

Gouda heeft de Uiterste brug tijdelijk omgetoverd tot een speciale ‘Sinterklaaswensbrug’. Tot 5 december kunnen Sinterklaasfans een schoen met daarin een wens aan de brug hangen.

Een leuk initiatief om de stad wat op te vrolijken. De eerste schoenen hangen inmiddels al aan de brug tussen de Oost – en Westhaven. Deelnemers die een schoen ophangen kunnen een foto op de speciale Facebookpagina plaatsen. De schoenen moeten wel ‘veterschoenen’ zijn en de wens moet in een waterdicht kokertje zitten.

Dit jaar komt Sinterklaas met de landelijk intocht op 15 november in Gouda aan. Op die dag is het de bedoeling dat de brug helemaal volhangt met schoenen. Dus woon je in Gouda of in de omgeving, ga dan zeker een veterschoen aan de brug hangen, je weet immers maar nooit wat er met jouw wensenlijstje wordt gedaan!

Sinterklaasgedichten.net

Op sinterklaasgedichten.net kun je naast alle informatie over de intochten van sinterklaas ook de beste sinterklaasgedichten laten maken. Super handig! Of misschien zoek je wel wat tips om zelf een sinterklaasgedicht te maken?