Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Wat geef je hem vooral niet voor SinterklaasSinterklaas

Mannen zeggen vaak maar simpele wezens te zijn. Althans, dat is wat ze zelf willen geloven. Maar dat ego is vaak gevoeliger voor bepaalde dingen dan ze je laten merken, vooral bij cadeaus. Pakjesavond is de ideale gelegenheid om iets leuks te doen voor hem, dus verknal je dat liever niet met je cadeautje. Daarom speciaal voor jou: drie Sinterklaascadeaus die je hem maar beter niet kunt geven.

Iets nuttigs

Zie zijn gemopper over het gebrek aan een goede agenda niet als een verkapte hint naar een geschikt Pakjesavondcadeau. Veel te functioneel, zoiets. Dat is geen leuk speelgoed, dat begrijp je zelf ook wel. Zolang het geen knopjes heeft en ze er niet over op kunnen scheppen tegenover hun vrienden, koop het dan vooral niet voor ze. Dat bespaart je ook weer een avondje tegen een pruillip aankijken.

Een bouwpakket

Ze zijn zo handig, die mannen. Dat wordt immers van hen verwacht. Helaas zijn ze dat niet altijd, wat behoorlijk wat frustratie op kan wekken. Je kent ze, zodra ze een bouwpakket zien, gaan ze gelijk in de weer met alle onderdelen. Een handleiding? Haha, daar doen echte mannen niet aan. Met als gevolg dat ze gefrustreerd gaan klagen wanneer er zogezegd een onderdeel ontbreekt, niet denkende aan de mogelijkheid dat ze misschien zelf een fout hebben gemaakt. Zeker voor onhandige mannen is dit een heel fout cadeau, zeker wanneer je niet zit te wachten op chagrijnige blikken.

Iets romantisch

Het is natuurlijk geen probleem wanneer je voor deze optie kiest op Valentijnsdag, want daar hoort het nou eenmaal bij. Hij verwacht alleen wel iets cools op Pakjesavond, niet een gezellig dagje samen naar een kuuroord. Het blijven natuurlijk diep vanbinnen kleine kindjes die hun jeugdherinneringen aan gaaf speelgoed op Pakjesavond niet helemaal los kunnen laten. Tenzij jij samen bungeejumpen ook erg romantisch vindt, dan is het een ander verhaal.

Een cool cadeau, dus. Liefst met knopjes, waarmee ze kunnen pochen in de kroeg. Wanneer je bovenstaande cadeaus uit de weg gaat, is de kans in ieder geval een stuk groter dat je Sinterklaascadeautje in goede aarde valt!

Sinterklaasgedichten.net

Sinterklaasgedichten.net weet dat bij elk sinterklaascadeau op pakjesavond een leuk gedicht hoort. Laat je gedicht makkelijk en eenvoudig maken door onze sinterklaasgedichten generator! Zelf dichten kan natuurlijk ook. Check wel even onze tips voor de leukste gedichten!