Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Wat geef je haar vooral niet voor SinterklaasSinterklaas

Cadeautjes geven is een kunst op zichzelf, zeker wanneer je iets voor een vrouw moet kopen. Ze zijn – met recht – zo nu en dan een beetje kieskeurig, al begrijpen ze als geen ander dat het om het gebaar gaat. Vrouwen zijn over het algemeen van mening dat je vooral goed na moet denken over het presentje. Dus: wil je echt scoren bij het vrouwelijke geslacht, blijf dan ver uit de buurt bij de volgende cadeaus.

Weegschaal

Ook al klaagt ze dat die van haar kapot of verouderd is: geef ab-so-luut geen weegschaal cadeau op Pakjesavond! Als er iets een gevoelig onderwerp is bij vrouwen, dan is het wel hun gewicht. Met een beetje pech denkt ze dat het een subtiele hint is van jou om haar te laten weten dat ze toch echt wat moet minderen met die chocoladeletters. Dan ga je dan met je goede bedoelingen.

Cadeaubon

Nogmaals: het gaat niet om het cadeau zelf, maar om het gebaar. En natuurlijk de mate waarin je hier goed over na hebt gedacht. In de ogen van een vrouw maak jij je er wel heel gemakkelijk vanaf wanneer je met een cadeaubon aan komt zetten, ook al is het jouw bedoeling dat ze lekker zelf iets uit kan kiezen. Daarbij is het natuurlijk hartstikke onpersoonlijk, ze hoopt toch echt wel dat je haar goed genoeg kent om zelf iets uit te kiezen.

Schoonheidsbehandeling

Dit sluit eigenlijk naadloos aan op de reden waarom je haar geen weegschaal moet geven; vrouwen kunnen best onzeker zijn dus dit is vragen om problemen. Ook al doe jij het omdat ze wel eens een ontspannende behandeling verdient, misschien ziet ze het als een teken vanuit jou dat je vindt dat ze er tegenwoordig slecht uitziet. Je speelt dus op safe door niet voor deze optie te kiezen.

Sinterklaasgedichten.net

Sinterklaasgedichten.net weet dat bij elk sinterklaascadeau op pakjesavond een leuk gedicht hoort. Laat je gedicht makkelijk en eenvoudig maken door onze sinterklaasgedichten generator! Zelf dichten kan natuurlijk ook. Check wel even onze tips voor de leukste gedichten!