Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

De gaafste sinterklaascadeaus voor mannenPakjesavond komt er weer aan! Naast gave gedichten, een hele lading Sintsnoep en heel wat gezelligheid betekent dit natuurlijk ook dat het weer tijd is voor Sinterklaascadeautjes. Zeker voor mannen een lastige opgave; ze zijn nogal kieskeurig, die heren. Geen nood: met deze cadeaus scoor je zeker bij hem.

Wat geef je een man voor Sinterklaas?

Samsung Gear S2 Smartwatch

Zo’n Apple Watch is natuurlijk leuk, maar je betaalt je er blauw aan. Dat kan een stuk goedkoper en tegelijkertijd origineler, zonder hierbij in te leveren aan kwaliteit. De Samsung Gear S2 Smartwatch is hier een perfect voorbeeld van. Het horloge is verkrijgbaar in diverse designs, zodat je altijd een uitvoering hebt die past bij de persoonlijke smaak van de ontvanger. Daarnaast beschikt deze smartwatch over diverse gave functies, zo
als navigatie en diverse trainingsmogelijkheden. De prijs van de Samsung Gear S2 verschilt per design; voor de zwarte uitvoering betaal je momenteel zo’n €239,00, terwijl je voor de platina variant zo’n €369,00 kwijt bent.

Samsung Smartwatch gear-s2

UE BOOM 2

 

Overal de beschikking hebben over een draadloos geluidsysteem waar zijn favoriete nummers uit knallen, dat is iets waarmee je hem zeker tevreden stelt! Je hebt hierin tal van mogelijkheden, maar onze aanrader is de UE BOOM 2. Bij deze Bluetooth speaker valt niet alleen het design op, maar ook zeker de geluidskwaliteit. De krachtige bastonen worden alle richtingen op gezonden, zodat je ook wanneer je rondloopt altijd kunt genieten van een geweldige geluidservaring. De UE BOOM 2 is verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering. Voor het geluidsysteem betaal je zo’n €149,00, maar daar krijg je wel een ontzettend blije man voor terug!

ue-boom-2

Kobo Aura Edition 2 – e-reader

Altijd en overal zijn favoriete boeken tot zijn beschikking; het kan niet anders dan dat je hem daar blij mee maakt! Zeker wanneer hij deze mogelijkheid krijgt in de vorm van de Kobo Aura Edition 2 – onze favoriete e-reader van 2016. Het apparaat heeft een prettige resolutie, waardoor een zeer natuurlijke leeservaring ontstaat. De e-reader past zich automatisch aan aan het licht uit de omgeving, waardoor je zelf geen handelingen meer hoeft te verrichten. De Kobo Aura Adition 2 is uitgerust met ingebouwde Wifi, waardoor de aangekochte e-books makkelijk op het apparaat kunnen worden gezet. Kortom: een gadget die niet in zijn collectie mag ontbreken!

aura_two

Sinterklaasgedichten.net

Sinterklaasgedichten.net weet dat bij elk sinterklaascadeau op pakjesavond een leuk gedicht hoort. Laat je gedicht makkelijk en eenvoudig maken door onze sinterklaasgedichten generator! Zelf dichten kan natuurlijk ook. Check wel even onze tips voor de leukste gedichten!