Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Op de set bij de nieuwe Sinterklaas filmAloys en Yorrick van www.nwtv.nl waren aanwezig op de set van de nieuwe sinterklaas film. Ze mannen vroegen de goedheiligman de tabberd van het lijf zo pretenderen ze. De film zal vanaf 14 oktober in de bioscoop draaien. de titel van de film is: De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes.

Het verhaal gaat over Sinterklaas en Kornee. Kornee is een vervelend Nederlands jongetje wie vroeger omdat hij zich slecht gedroeg geen cadeautjes kreeg van de Sint. Hij heeft het plan om wraak te nemen door alle cadeautjes uit de schoenen te stelen met zelf ontworpen knuffels. Maar de knuffels zijn onaardiger dan je zou denken, ze stelen naast de cadeautjes ook de schoenen van de kinderen! Het is aan Sinterklaas en zijn pieten om Kornee te stoppen zodat het Sinterklaas feest niet verstoord zal worden.

Sinterklaasgedichten.net

Naast het leukste nieuws over sinterklaasfilms, kan je op sinterklaasgedichten.net ook heel eenvoudig een sinterklaasgedicht genereren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? Het is zelfs ook mogelijk om tips te krijgen als je zelf een gedicht wilt schrijven.