Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes: bekijk de trailer!We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover: de trailer van De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes staat online! In dit exclusieve voorproefje van de film maken we kennis met nieuwe schurken en zien we oude, trouwe bekenden weer terug. Ook al nieuwsgierig geworden naar het nieuwe avontuur van De Club van Sinterklaas? Check dan snel deze video!

Dit jaar belooft een geweldig jaar te worden voor Sint en zijn Pieten; nog nooit eerder was het aantal gezette schoentjes zo groot! Als het aan slechterik Kornee ligt komt hier alleen helemaal niets van terecht. Kornee heeft vroeger door een foutje nooit een cadeau gekregen van Sinterklaas en zint op wraak. Daarom heeft Kornee Moepies gemaakt: grappige speelgoedknuffels die stiekem alle kinderschoentjes stelen. Wanneer op een dag alle schoentjes spoorloos verdwenen zijn, krijgen de Pieten de schuld. De Club van Sinterklaas zet alles op alles om de kinderen te verblijden met cadeautjes, maar gaat dit wel lukken nu Kornee dwarsligt?

Zoals je ziet, mogen we dit jaar weer heel wat spanning en sensatie verwachten. Welke snode plannen zal Kornee bedacht hebben om Sinterklaas en de Pieten te saboteren? Zijn die Moepies echt zo slecht? Ze zien er namelijk zo grappig uit, dat kan toch niet? Daarnaast zien we weer een heleboel oude vrienden terug, zoals Testpiet, Hoge Hoogte Piet, Profpiet, Muziekpiet, Danspiet, Keukenpiet, Coole Piet, Talentpiet, Amerigo en natuurlijk Sinterklaas!

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes is de vierde bioscoopfilm uit de Club van Sinterklaas filmreeks. Eerder verschenen Het Geheim van de Speelgoeddokter, Sinterklaasgedichten, de Pietenschool en Het Pratende Paard al op het witte doek. Net als de voorgaande films wordt verwacht dat de nieuwste Club van Sinterklaasfilm een regelrechte kaskraker gaat worden. Je moet nog maar heel even wachten tot je de hele film kunt bewonderen: De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes draait vanaf woensdag in de Nederlandse bioscoopzalen!

Sinterklaasgedichten.net

Naast het leukste nieuws over sinterklaasfilms, kan je op sinterklaasgedichten.net ook heel eenvoudig een sinterklaasgedicht genereren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? Het is zelfs ook mogelijk om tips te krijgen als je zelf een gedicht wilt schrijven.