Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

De Club van Sinterklaas App nu verkrijgbaar in App StoresDe Club Van Sinterklaas App

Als trouwe Sinterklaas fan is het van 14 november tot 5 december een magische periode voor jou. Pepernoten, cadeautjes en natuurlijk mag de Club van Sinterklaas hier niet in ontbreken. Kan de pret wat jou betreft niet snel genoeg beginnen? Dan hebben wij leuk nieuws voor je: de enige echte Club van Sinterklaas app is nu verkrijgbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Met de Club van Sinterklaas app gaat de voorpret al gelijk goed van start! Van swingende muziek tot leuke spelletjes; de app heeft alles in huis om volledig in de Sinterklaassfeer te komen. Het aftellen naar 14 november kan bij deze beginnen!

De app bestaat uit verschillende onderdelen, welke in het hoofdmenu te vinden zijn. Om te beginnen kan een Sinterklaasapp natuurlijk niet zonder leuke spelletjes: kies voor het altijd uitdagende memory of het verrassende pakjesspel. Ook wat betreft muziek is er genoeg te vinden op de app. De leukste liedjes van Danspiet en Coole Piet zijn binnen een handomdraai te beluisteren, waardoor jij vanaf nu altijd  snel toegang hebt tot je favoriete Sinterklaasmuziek. Voor de beste filmpjes moet je bij de TV Kamer zijn, waar je onder andere dansjes kunt leren op de dansschool van Danspiet en alle afleveringen van het Pieten Nieuws Live zijn te bekijken. Als laatste misschien wel de meest gave optie van deze app: je kunt er Sinterklaas een bericht mee sturen!

Ook voor ouders is de app een ware aanwinst. Het ondersteunt vaders en moeders in de perfecte Sinterklaasbeleving van de kinderen. Een apart menu voor ouders – beschermd door een wachtwoord – biedt vele functies die bijdragen aan ieders Sinterklaaspret.

De app is te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Dit is nog helemaal gratis ook!

Sinterklaasgedichten.net

Naast spelletjes heeft sinterklaasgedichten.net ook de mogelijkheid om speciaal voor jou een sinterklaasgedicht te genereren. Simpeler kan niet! Zelf dichten  kan natuurlijk ook. Bekijk wel onze tips om een zo leuk mogelijk sinterklaasgedicht te maken.