Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Top 5 boeken voor haarTop 5 boeken voor haar

Vaak komt een goed lees – of koekboek wel terug op het verlanglijstje van een vrouw. Daarom geven wij je hier een top 5 van boeken die op bol.com staan voor dé vrouw. Bij bol.com is het een groot voordeel dat je vaak het bestelde product een dag later al in huis hebt. Dus ideaal als je zelf geen tijd hebt om een bezoekje te brengen aan een boekhandel.

Nummer 1.
Powerfood | Rens Kroes
In dit boek presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Genieten van het leven staat centraal in haar leven. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must!

 

Nummer 2.
Jamie’s comfort food | Jamie Oliver
Comfort food staat voor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van wordt. Je leest over seizoenen, over jeugdfavorieten, over speciale momenten die je wilt vieren. Alleen, met familie of een tafel vol vrienden.

 

Nummer 3.
Gouden jaren | Annegreet van Bergen
Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. De wekelijkse teil werd een dagelijkse douche, het papieren loonzakje een digitale bankrekening en de boterham met tevredenheid een broodje gezond. Vertrouwde beroepen verdwenen, nieuwe deden hun intrede. Wie had er in de jaren vijftig al gehoord van mondhygieniste of activiteitenbegeleider?

 

Nummer 4.
Stalker | Lars Kepler

Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en het filmpje vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is zijn volgende slachtoffer. Het onderzoek naar de moordenaar verloopt stroef, tot bij het lichaam van het vierde slachtoffer een bewusteloze man wordt aangetroffen. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen enkele duidelijkheid. Dan wordt er een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts één persoon te zijn die de zaak kan oplossen: Joona Linna. Maar die is meer dan een jaar verdwenen.

 

Nummer 5.
Chickslovefood | Nina de Bruijn & Elise Gruppen
De meiden Nina & Elise van Chickslovefood.com komen met een boek. Wat drie jaar geleden begon als een hobby begon, hebben Elise en Nina inmiddels uitgebouwd tot het leukste foodblog van Nederland met ruim 130.000 unieke bezoekers per maand.

 

Dit is de top vijf. Hieronder zie je welke boeken op nummer 6,7,8,9 en 10 staan. Staat er op jouw verlanglijstje een boek?

Nummer 6.
De Kraamhulp | Esther Verhoef

Nummer 7.
Overspel | Paulo Coelho

Nummer 8.
The Power of the heart | Baptist de Pape

Nummer 9.
Shopaholic naar de sterren | Sophie Kinsella

Nummer 10.
Bezit mij | J. Kenner

 

Sinterklaasgedichten.net

Feitje: sinterklaasgedichten.net heeft naast de leukste cadeau-tips ook een speciale gedichtengenerator waarmee je heel eenvoudig een origineel sinterklaasgedicht kunt laten maken. Wil je zelf schrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk bij onze tips om je te helpen om zelf een sinterklaasgedicht te maken.