Sinterklaasgedichten | Blog | Lees het leukste nieuws!

Sinterklaas en het zebrapaard ruim 19.000 keer door bakkers besteldSinterklaas en het zebrapaard

De dvd ‘Welkom Sinterklaas en het Zebrapaard’ is een hit binnen de bakkerijbranche. Gezamenlijk hebben de deelnemende bakkers bestelling geplaatst voor ruim 19.000 dvd’s, meldt Paul van Pelt van Bakeplus.

De dvd is onderdeel van de Sinterklaas campagne van Bakeplus, Dobla, Koekjesbakkerij Veldt, FrieslandCampina en Steensma. Deze partijen zetten zichzelf al tien jaar in onder de titel ‘Uw bakker, hofleverancier van de Sint’.

Veelbelovend
Dat er zoveel belangstelling voor ‘Welkom Sinterklaas en het Zebrapaard’ is overtreft alle verwachtingen, laat van Pelt namens de deelnemende partijen weten. ”Doordat het de jubileumeditie is van de Sinterklaascampagne, hebben de organisatoren er alles aangedaan er een extra bijzondere campagne van te maken en dat lijkt goed opgepakt, zegt van Pelt”
De eerste beelden zijn veelbelovend, de opnames van de film zijn inmiddels van start gegaan!

Sinterklaasgedichten.net

Naast het leukste nieuws over sinterklaasfilms, kan je op sinterklaasgedichten.net ook heel eenvoudig een sinterklaasgedicht genereren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? Het is zelfs ook mogelijk om tips te krijgen als je zelf een gedicht wilt schrijven.