Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!
 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Je aanvraag kon niet worden voltooid:
  Voor wie is het gedicht?
  Hobby van <voornaam>
  Het cadeau

  Wil je het cadeau vermelden in het gedicht?

  Je gegevens

  Ja, genereer mijn gedicht! Ik ga akkoord met de voorwaarden en ontvang mail EvenWegDeals met nog meer interessante aanbiedingen.  Maak Mijn Gedichten

  Sinterklaasgedichten maken?

  Het schrijven van sinterklaas gedichten kan stiekem heel wat stress veroorzaken. Veel mensen zien er elk jaar weer tegenop om een sinterklaasgedicht te maken dat een beetje persoonlijk én origineel is en het liefst ook nog rijmt. Als Sinterklaas weer in het land is en een of zelfs meerdere gedichten moet schrijven (bijvoorbeeld voor de schoonfamilie), kun je natuurlijk wel wat tips gebruiken. Die tips lees je hieronder en daarnaast kun je op Sinterklaasgedichten.net terecht voor een superhandige generator!

  Tips om een sinterklaasgedicht te maken

  Als je op zoek bent naar tips die je kunnen helpen om je sinterklaasgedicht te maken, ben je op Sinterklaasgedichten.net aan het juiste adres. Zo is de inhoud bij de gedichten natuurlijk belangrijk, maar heb je je al eens gerealiseerd dat de presentatie misschien wel net zo veel indruk kan maken? Het scheelt behoorlijk of je aan komt zetten met een eenvoudig A4’tje of een creatie waaraan zichtbaar aandacht is besteed. Je hoeft echt geen uren uit te trekken voor een leuke presentatie, maar met een paar simpele tips kun je een sinterklaasgedicht maken dat er leuk uitziet.

  Knipsels
  Voor degenen die sinterklaas gedichten willen maken die niet te lang zijn, is het leuk om gebruik te maken van knipsels uit kranten en/of tijdschriften en die als letters te gebruiken. Je kunt kiezen voor hetzelfde lettertype, maar ook variëren per alinea, zin of zelfs per letter. Iedereen kan het, je bent er niet veel extra tijd mee kwijt, je sinterklaasgedicht zal gegarandeerd opvallen en de ontvanger heeft een leuke herinnering aan Sinterklaas van dit jaar!

  T-shirt
  Wil je echt creatief voor de dag komen tijdens Sinterklaas? Gedichten kun je natuurlijk ook af laten drukken op een t-shirt! Wie een shirt aandoet waarop het sinterklaasgedicht staat afgebeeld, kan natuurlijk nooit meer iets verkeerd doen bij de ontvanger. Ook deze optie is vooral aantrekkelijk voor degenen die hun sinterklaasgedichten niet te lang maken.

  Puzzel
  Je sinterklaasgedicht maken en de ontvanger er moeite voor laten doen? Het is natuurlijk ook mogelijk om gedichten in de verkeerde volgorde te overhandigen! Van elke zin kun je een puzzelstuk maken, zodat de ontvanger eerst nog even geduld moet hebben en een prestatie moet leveren voordat hij of zij het cadeau krijgt. Zorg er wel voor dat het geen al te ingewikkelde opgave wordt, want te veel oponthoud tijdens Sinterklaas is voor niemand leuk.

  Sinterklaasgedicht maken met een generator?

  Een originele presentatie van sinterklaas gedichten is al het halve werk, maar natuurlijk moet er ook iets leuks op papier komen. Lukt het jou echt niet om sinterklaasgedichten te maken of heb je er dit jaar simpelweg geen tijd voor? Met de generator op Sinterklaasgedichten heb je binnen een paar minuten meerdere gedichten voor Sinterklaas geschreven! In combinatie met de tips hierboven laat je iedereen versteld staat met jouw sinterklaasgedicht. Lees bijvoorbeeld ook eens informatie en tips over de volgende onderwerpen:


  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt SinterklaasGedichten.net cookies.